Myy käytetty puhelin vanha iPhone rahaksi

Myy puhelin meille - vanha kännykkä rahaksi

 

Myy vanha iPhone-puhelimesi Handlelle. Saat puhelimestasi hyvän hinnan – olipa se rikki tai vähän käytetty. 

Voit itse suoraan laskea puhelimesi hyvityksen hinnan kätevällä laskurillamme.

Vanhaa puhelinta ei kannata jättää laatikon pohjalle lojumaan, kun uusi kännykkä saapuu tilalle. Saat kännykästäsi parhaan rahan, kun myyt sen saman tien, ennen kuin sen arvo alkaa tippua kuukausien ja vuosien kuluessa. Järkevintä on myydä vanha iPhonesi Handlelle samalla, kun ostat takuuhuolletun iPhonen tilalle. Jos puhelimia on useita, voit myydä ne kaikki meille kerralla. 

Suomalaiset ovat erittäin laiskoja kännyköiden kierrättäjiä, arvion mukaan jopa vain 20 % kännyköistä päätyy uudelleen käyttöön tai kierrätykseen. (Lähde: https://www.ficom.fi/ajankohtaista/uutiset/tee-ekoteko-ja-laita-kannykat-kiertoon/) Älä siis turhaan laita vanhaa puhelinta talteen pahan päivän varalle, vaan laita se kiertoon.

Vanhan puhelimen myynti on ekoteko. Laittamalla kännykkäsi kiertoon saa seuraava onnellinen ihminen itselleen uuden, Handlen takuuhuoltaman iPhonen. Näin säästämme yhdessä maapallon hiipuvia luonnonvaroja ja sinä saat vieläpä rahaa siitä. Älä siis jätä vanhaa kännykkääsi kotiin, maksamme hyvityksen jopa rikkinäisestä iPhonesta. 

Jos haluat lisätietoa iPhonen myynnistä meille, lähetä rohkeasti sähköpostia asiakaspalveluumme: info@handle-it.fi. Autamme mielellämme.

 

Kännykän myymisen 4 vaihetta

Käytetyn iPhonen myyminen onnistuu helposti suoraan netissä. Näillä ohjeilla onnistut, vaikket olisi koskaan aiemmin myynyt käytettyä puhelinta.


Ohjeet käytetyn kännykän myymiseen Handlelle

Laske vanhan iphonesi arvo

1. Laske vanhan iPhonesi arvo ja vahvista myynti

Nettisivuiltamme löytyvän laskurin avulla pystyt helposti syöttämään iPhonesi tiedot iästä ja kunnosta. Saat tietää puhelimesi arvon välittömästi. Vahvista myynti klikkaamalla laskurin nappia.

Vanhan puhelimen arvo laskuri

2. Saat sähköpostiisi ostovahvistuksen ja ohjeet

Lähetämme sähköpostiisi ostovahvistuksen sekä ohjeet käytetyn puhelimen postittamiseen.

Myy käytetty iPhone Handlelle

3. Lähetä iPhone Handlelle ohjeidemme mukaisesti

Pakkaa puhelin huolellisesti lähettämiemme ohjeiden mukaisesti ja postita Handlelle.

Saat rahat käytetystä iphonesta

4. Saat rahat tilillesi

Tarkistamme, että lähettämäsi puhelin vastaa ilmoittamaasi kuntoa ja että se on nollattu oikein. Jos kaikki on kunnossa, saat rahat pian ilmoittamallesi pankkitilille.

Iphonen myyminen Handlelle on turvallista ja helppoa

Kuinka nopeasti saan rahat iPhonestani?

Mikä on Handleit?