Myy vanha puhelin netissä ja saa hyvitys vanhasta iPhone kännykästä

Hyvitys vanhasta puhelimesta

Paljonko voisit saada rahaa vanhasta iPhonestasi? Me Handlella maksamme puhelimestasi hyvän hinnan – olipa se rikki tai vähän käytetty.
Laske puhelimesi hyvityshinta suoraan verkkosivuillamme kätevällä laskurillamme.

Vanhasta puhelimesta voi saada yllättävän hyvän hinnan, vaikka se ei vastaisikaan ihan upouutta enää kunnoltaan. Älä ainakaan haksahda kuvittelemaan, että kännykästä saattaa joskus myöhemmin olla iloa, joten se kannattaisi varastoida pöytälaatikossa. Tämä on harhaluulo, joka kannattaa unohtaa. 

Puhelin on arvokas esine, jonka arvo laskee koko ajan. Se kannattaa myydä eteenpäin juuri nyt. Vanha puhelimesi voi olla jollekin toiselle vaikkapa juuri täydellinen ensikännykkä tai edullinen hyvä puhelin vaativissa oloissa työskentelevälle, jonka kännykät usein hajoavat.

Vanha puhelin kannattaa myydä Handlelle samalla, kun ostat uuden puhelimen – kaikki onnistuu helposti Handlen käytettyjen puhelinten verkkokaupasta.

Me Handlella tarkastamme ja huollamme kaikki puhelimet ennen kuin laitamme ne myyntiin, joten vanha puhelimesi saa arvoisensa jatkon elämälleen. 

 

Hyvitys vanhasta iPhone kännykästä 

 

Nämä tekijät vaikuttavat vanhan puhelimen hintaan

Luonnollisesti puhelimen malli ja ikä ovat selvimmät tekijät, jotka määrittävät hyvityshinnan. Jos puhelimesi on 5 vuotta vanha perusluuri, jonka hankintahinta aikanaan oli malliston halvimmasta päästä, et tietenkään tule saamaan yhtä hyvää rahaa kuin vain vuoden käytetystä yli 1000 euron iPhonesta huippuvarusteilla.

Toinen tärkeä tekijä on puhelimesi kunto. Hyvityshintaan vaikuttavat suuresti puhelimen ulkoinen eli esteettinen kunto ja puhelimen teknisten ominaisuuksien kunto. Mikäli akku on pahasti väsähtänyt tai jokin ominaisuus ei toimi, emme voi maksaa läheskään samaa hintaa kuin toimivasta puhelimesta.

 

Paljonko voin saada hyvityksenä rahaa vanhasta iPhonestani? 

Ostamme tällä hetkellä vain käytettyjä iPhone-puhelimia.

Voit laskea vanhan puhelimen hyvityshinnan nopeasti ja helposti suoraan verkkosivujemme laskurilla.

Laskurissa valitaan ensin iPhonen malli ja muistin määrä. Jos et muista ulkoa iPhone-puhelimesi mallia ja muistin kokoa, voit tarkistaa ne puhelimesi asetuksista: 

Asetukset – Yleiset – Tietoja – Mallin nimi & Kapasiteetti

Tarkemmat kuvalliset ohjeet Applen sivuilta: 

Tämän jälkeen vastaat muutamaan laskurin kysymään kysymykseen ja näät samantien maksamamme summan puhelimestasi. Lisäksi, kun ostat samalla uuden puhelimen Handlelta, saat vielä 20 euroa lisähyvitystä vanhasta puhelimestasi. 

Laske oman puhelimesi hyvityshinta ja ryhdy sen jälkeen shoppailemaan itsellesi uutta, huollettua puhelinta!

Jos haluat lisätietoa iPhonen myynnistämeille, lähetä rohkeasti sähköpostia asiakaspalveluumme: info@handle-it.fi. Autamme mielellämme.


Iphonen myyminen Handlelle on turvallista ja helppoa

Ohjeet käytetyn kännykän myymiseen Handlelle

Laske vanhan iphonesi arvo

1. Laske vanhan iPhonesi arvo ja vahvista myynti

Nettisivuiltamme löytyvän laskurin avulla pystyt helposti syöttämään iPhonesi tiedot iästä ja kunnosta. Saat tietää puhelimesi arvon välittömästi. Vahvista myynti klikkaamalla laskurin nappia.

Vanhan puhelimen arvo laskuri

2. Saat sähköpostiisi ostovahvistuksen ja ohjeet

Lähetämme sähköpostiisi ostovahvistuksen sekä ohjeet käytetyn puhelimen postittamiseen.

Myy käytetty iPhone Handlelle

3. Lähetä iPhone Handlelle ohjeidemme mukaisesti

Pakkaa puhelin huolellisesti lähettämiemme ohjeiden mukaisesti ja postita Handlelle.

Saat rahat käytetystä iphonesta

4. Saat rahat tilillesi

Tarkistamme, että lähettämäsi puhelin vastaa ilmoittamaasi kuntoa ja että se on nollattu oikein. Jos kaikki on kunnossa, saat rahat pian ilmoittamallesi pankkitilille.

Handleit käytetyt ja takuuhuolletut kännykät netistä

Mikä on Handleit?