Kuntoluokitukset

Kaikki iPhonet toimivat täysin ja niillä on 12kk takuu. Kuntoluokitukset tarkoittavat iPhonen kosmeettista ulkonäköä, eli naarmuja tai kulumia puhelimen rungossa tai näytössä. Jokainen iPhone on käynyt läpi perusteellisen testausprosessin ja puhelin toimii juuri niinkuin sen kuuluukin. 

Takuu ja palautusoikeus

Kaikilla meiltä ostetuilla laitteilla on 12kk takuu.

Jos laitteen käytön kanssa on ongelmia tai epäilet laitteen olevan viallinen, ota meihin yhteyttä sähköpostilla. Autamme sinua laitteen käytössä tai mikäli laitteessa epäillään olevan vika, ohjeistamme sen palautuksessa.

Kaikkiin Handlen verkkokaupasta ostettuihin laitteisiin sisältyy normaali lainmukainen 14 päivän palautusoikeus.


Jos haluat palauttaa laitteen, tee se 14 vuorokauden sisällä laitteen ostamisesta ja lähetä se osoitteeseen: Handle I.T. Oy, Vapaudenkatu 9C, 15110 Lahti. Liitä mukaan yhteystietosi sekä ostokuitti.

Takuu ei korvaa käyttäjästä aiheutuneita tai muita laitteen ulkopuolisia vahinkoja. Mikäli sinulla on iPhonen oston yhteydessä ostettu Puhelinturva® voit lähettää laitteen meille veloituksetta takaisin jolloin korjaamme sen sinulle taas ehjäksi. Jos et ottanut Puhelinturvaa, voit silti lähettää laitteesi meille ja ostaa verkkokaupasta tarvittavan korjauksen puhelimeesi.

Korjauspalveluistamme

On. 13.5.2017 tuplasimme korjausten takuut, ja nyt lupaamme kahden vuoden mittaisen takuun kaikille korjauksille, lukuunottamatta vesivahinkoihin liittyviä korjauksia.
Valmistajan alkuperäinen laitteelle myöntämä takuu on mitä todennäköisimmin päättynyt laitteen kokeman mekaanisen vaurion seurauksena (laitteen tippuminen, vesivahinko, yms.), mutta korjauksemme jälkeen sillä on Handle IT:n myöntämä korjaustakuu.

Yleisimmät iPhone- korjaukset teemme alle tunnissa; esimerkiksi näytön- ja akunvaihdot tehdään aina alle tunnissa. Enemmän aikaa vievät korjauksetkin pyritään aina tekemään viimeistään parin tunnin sisällä, poislukien vesivahinkotyöt joihin on varattava vähintään 24 tuntia. iPad korjaukset teemme 1-3 päivän sisällä laitteen vastaanottamisesta.

Emme ole. Käytämme laadukkaita varaosia ja tuplasimmekin vuoden takuun kahteen vuoteen 13.5.2017 lähtien.

Asiakkaan lisäpyynnöstä (kysy hinta erikseen) voimme käyttää myös täysin alkuperäisiä Applen varaosia. Ero alkuperäisellä ja laadukkaalla ei-alkuperäisellä on hyvin pieni, mutta joissain tilanteissa sillä on merkitystä. Tällöin lisämaksusta homma kyllä hoituu.

Maksutavat ja verotus

Voit. Käytössämme ovat kaikki yleiset maksutavat kuten kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, luottokortit sekä osamaksu. Katso lisää maksutavoista tästä: Katso maksutavat.

Käytetylle elektroniikalle tyypillistä marginaaliverotusmenettelyä. Käytössämme on kaksi eri verotuskäytäntöä: sis. alv 24% jolloin esimerkiksi yritys voi vähentää arvonlisäveron osuuden ostohinnasta verotuksessaan. Kun taas käytössä on marginaaliverotus, ei yritys voi vähentää arvonlisäveroa. Yksityiseen henkilöön kumpikaan verotusmenettely ei vaikuta, ja tuotteessa ilmoitettu hinta on aina lopullinen hinta eikä maksettavaksi tule mitään yllätyksiä.

Puhelinturva® - Elämän epäonnea vastaan

Handlen Online Storesta ostettuihin iPhoneihin on lisämaksusta saatavilla räätälöity palvelu, jolla vahingon sattuessa (ja puhelimen hajotessa) iPhone korjataan takaisin ehjäksi ilman mitään veloituksia. Lähetät vain laitteesi meille asiakaspalautuksena, me hoidamme loput. Tällä palvelulla säästät jopa satoja euroja! Mikäli laite on täysin korjauskelvoton eikä siihen ole aiemmin käytetty Puhelinturvan korjauskertaa, palautamme rahat takaisin täysimääräisenä Puhelinturvan osalta.