Käytettyjen Omppujen Tarina

Handlen historiaa

Vuonna 2014 aukesi Lahteen uusi, nuoren paikallisen yrittäjyyden ja innokkuuden täyttämä elektroniikkakorjaamo Handle IT Oy. Pääpaino yritystoiminnassa oli tarjota laajaa ongelmanratkaisua ja poikkeuksellisen loistavaa asiakaspalvelua erilaisiin tietoteknisiin ongelmiin tietokoneiden ja älypuhelinten osalta.
Samoihin aikoihin Suomessa kansa alkoi toden teolla kulkemaan älypuhelin kourassa, ja täällä mastokaupungissakin huomattiin että tarve varsinkin Applen iPhone malliston puhelinkorjauksiin oli erityisen suuri. Vastasimme asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja sillä tiellä ollaan edelleen! Palvelukonsepti on parantunut, korjaustekniikat hioutuneet, uusia palvelumalleja julkaistu. Näitä kehitämme yhä edelleen ja pidämme kynsin ja hampain kiinni maineestamme Lahden parhaana elektroniikkakorjaamona!

Kysynnän ja tarjonnan kasvaessa myös liiketilat suurenivat, ja vuoden 2016 lopusta asti olemme toimineet Lahden ydinkeskustassa, torin kulmalla osoitteessa Vapaudenkatu 9C. Olemme julkaisseet Suomessa ensimmäisenä ja ainoana Puhelinturva  palvelukonseptin, jonka saa jopa käytettyyn ja/tai korjattuun puhelimeen. Tämän lisäksi palveluumme kuuluu Lähettipalvelu, jonka avulla korjattava laite sekä haetaan että palautetaan korjattuna työpaikalle, kotiin tai vaikka mökille. Katso lisää kotisivuiltamme osoitteesta www.handle-it.fi!
Vapaudenkatu 9C
Vuoteen 2019 mennessä olemme menestyksekkäästi korjanneet tuhansia ja taas tuhansia laitteita niin puhelin- kuin tietokonepuolellakin. Asiakaskuntaamme kuuluu yksityisiä kuluttajia, pienyrityksiä ja suuryrityksiä. Tyytyväisiä asiakkaita on valtava ja jatkuvasti kasvava määrä, ja rakastamme ylittää asiakkaidemme odotukset ja täyttää jatkuvasti kohoava vaatimustaso teknisissä korjauksissa ja asiakaspalvelun laadussa.

Kiitettyä palvelua

Viime vuodelta 2018 meille jäi käteen myös erittäin tärkeä ja omasta näkökulmastamme tähän asti jopa tärkein meriitti; Todistetusti Tyytyväisimmät Asiakkaat 2018 -sertifikaatti. Tämä osoitus asiakkaidemme arvostuksesta on meille erityisen tärkeää, sillä olemme panostaneet siihen aivan alusta asti. Emme yritä myydä väkisin, emme huijaa, emme jätä puolitiehen. Emme keskity myyntipuheisiin vaan palvelemme asiakkaita ihmiseltä toiselle- tyyppisesti. Omana itsenämme.
Elektroniikan korjaustyössä virheitä tottakai joskus sattuu, mutta ne hoidamme niin hyvin kuin tilanne vain antaa myöden, aina mahdollisuuksien mukaan. Otamme tottakai vastuun omista mokista, mutta koitamme tulla myös asiakasta vastaan.
Mietimme hintatasoamme asiakkaan näkökulmasta ja mieluummin sanommekin asiakkaalle suoraan, jos jokin on meidän mielestämme liian kallista eikä ole korjauksen väärtti.
Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat 2018
Olemme tuhannet kiitokset velkaa kaikille asiakkaillemme tästä todistetusta arvostuksesta, kiitos!

Tulevaisuuden näkymiä

Olemme Handlella myyneet käytettyjä ja huollettuja iPhoneja lähes alusta asti. Aukaisimme ovemme Vuorikadulla 2014, ja 2016 mennessä meillä oli jo pientä mutta tasaista käytettyjen puhelimien osto- ja myyntivirtaa. Kysyntä on kasvanut jatkuvasti suosiomme ja tarjontamme mukana ja kaikki mitä saadaan ostettua sisään, saadaan aina myös myytyä ulos.

Isommat toimijat lähtivät käytettyjen iPhone laitteiden myyntiin mukaan reilu pari vuotta meidän jälkeemme (pienempänä yrityksenä meidän on ollut helppoa tehdä uudistuksia ja ottaa uusia palveluita valikoimaan). Nyt kun isot korjausketjut ja seed- rahoitteiset start-upit muskeleillaan ovat hieman tasoittaneet tietä asiakkaiden tietoisuuteen isoilla markkinointibudjeteillaan, on meidänkin Handlella hyvä hetki siirtyä isommassa mittakaavassa käytettyjen Omppujen jälleenmyyntiin. Tähän olemme tarttuneet samalla osaamisella ja palvelun laadulla kuin toimintamme tähänkin asti on ollut.