Mikä on Handle, mistä tulossa ja mihin menossa?

maaliskuu 29, 2019 2 minuutin lukuaika

 Korona-ajan vaikutukset

Korona on vaikuttanut Handle IT:n toimintaan kuten varmasti suurimpaan osaan yrityksistä ympäri maailman. Pidämme hygieniaseikat kirkkaana mielessä, kun käsittelemme korjattavia puhelimia, luovutamme valmiita laitteita ja lähetämme verkkokaupasta ostettuja tuotteita asiakkaille. Tiskillä on käytössä muovinen suojaseinä pisaratartuntoja vastaan, henkilökunnalla kasvomaskit ja käsidesin reipas käyttö. Puhdistamme laitteet aina ennen luovutusta, ja pyydämme myös liikkeessä asioivia käyttämään käsidesiä.
Olemme myös toistaiseksi luopuneet liikkeessä asioidessa käteisen rahan (setelit, kolikot) käytöstä, välttääksemme altistumisia käteisen rahan käytöstä johtuen. Liikkeessä asioidessa asiakas voi kuitenkin käyttää monipuolisia maksutapojamme maksamalla ostokset verkkokauppamme kautta tai maksaa ostokset pankki- tai luottokortilla.

Korona-ajasta huolimatta olemme onnistuneet taloudellisella tasolla hienosti, ja saimmekin vuodelle 2021 kolmen A:n luottoluokituksen Bisnodelta. Bisnode on yritysten luottoluokituksia ja taloudellista vakautta analysoiva yhtiö, samoin kuin Suomen Asiakatieto. Suomen Asiakastiedon luokituksessa vuonna 2022 sijoituimme Suomen Vahvimpiin. Tämä luokitus sisältää AA+ ja AAA luottoluokitukset.

Suomalaisyrityksistä ainoastaan 3,0 prosenttia kuuluu korkeimpaan AAA -luottoluokkaan. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

Luotettava Suomalainen yrityssuomen vahvimmat 2022 logo

 

Käytettyjen puhelimien myynti

Olemme Handlella myyneet käytettyjä ja huollettuja iPhoneja lähes alusta asti. Aukaisimme ovemme Lahden Vuorikadulla 2014, ja 2016 mennessä meillä oli jo pientä mutta tasaista käytettyjen puhelimien osto- ja myyntivirtaa. Kysyntä on kasvanut jatkuvasti ja nykyisellään iPhone puhelimien osto ja myynti onkin oleellinen osa toimintaamme.

Kiitettyä palvelua

Vuodelta 2018 meille jäi käteen myös erittäin tärkeä ja omasta näkökulmastamme tähän asti jopa tärkein meriitti; Todistetusti Tyytyväisimmät Asiakkaat 2018 -sertifikaatti. Tämä osoitus asiakkaidemme arvostuksesta on meille erityisen tärkeää, sillä olemme panostaneet siihen aivan alusta asti. Emme yritä myydä väkisin, emme huijaa, emme jätä puolitiehen. Emme keskity myyntipuheisiin vaan palvelemme asiakkaita ihmiseltä toiselle- tyyppisesti. Omana itsenämme.
Elektroniikan korjaustyössä virheitä tottakai joskus sattuu, mutta ne hoidamme niin hyvin kuin tilanne vain antaa myöden, aina mahdollisuuksien mukaan. Otamme tottakai vastuun omista mokista, mutta koitamme tulla myös asiakasta vastaan.
Mietimme hintatasoamme asiakkaan näkökulmasta ja mieluummin sanommekin asiakkaalle suoraan, jos jokin on meidän mielestämme liian kallista eikä ole korjauksen väärtti.
Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat 2018
Olemme tuhannet kiitokset velkaa kaikille asiakkaillemme tästä todistetusta arvostuksesta, kiitos!

Handlen historiaa

Vuonna 2014 aukesi Lahteen uusi, nuoren paikallisen yrittäjyyden ja innokkuuden täyttämä elektroniikkakorjaamo Handle IT Oy. Pääpaino yritystoiminnassa oli tarjota laajaa ongelmanratkaisua ja poikkeuksellisen loistavaa asiakaspalvelua erilaisiin tietoteknisiin ongelmiin tietokoneiden ja älypuhelinten osalta.
Samoihin aikoihin Suomessa kansa alkoi toden teolla kulkemaan älypuhelin kourassa, ja täällä mastokaupungissakin huomattiin että tarve varsinkin Applen iPhone malliston puhelinkorjauksiin oli erityisen suuri. Vastasimme asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja sillä tiellä ollaan edelleen! Palvelukonsepti on parantunut, korjaustekniikat hioutuneet, uusia palvelumalleja julkaistu. Näitä kehitämme yhä edelleen ja pidämme kynsin ja hampain kiinni maineestamme Lahden parhaana elektroniikkakorjaamona!

Kysynnän ja tarjonnan kasvaessa myös liiketilat suurenivat, ja vuoden 2016 lopusta asti olemme toimineet Lahden ydinkeskustassa, torin kulmalla osoitteessa Vapaudenkatu 9C. Olemme julkaisseet Suomessa ensimmäisenä ja ainoana Puhelinturva palvelukonseptin, jonka saa jopa käytettyyn ja/tai korjattuun puhelimeen.
puhelinturva
Tämän lisäksi palveluumme kuuluu Lähettipalvelu, jonka avulla korjattava laite sekä haetaan että palautetaan korjattuna työpaikalle, kotiin tai vaikka mökille.
Katso lisää kotisivuiltamme osoitteesta www.handle-it.fi!
Vapaudenkatu 9C
Olemme vuosien aikana menestyksekkäästi korjanneet tuhansia ja taas tuhansia laitteita niin puhelin- kuin tietokonepuolellakin. Asiakaskuntaamme kuuluu yksityisiä kuluttajia, pienyrityksiä ja suuryrityksiä. Tyytyväisiä asiakkaita on valtava ja jatkuvasti kasvava määrä, ja rakastamme ylittää asiakkaidemme odotukset ja täyttää jatkuvasti kohoava vaatimustaso teknisissä korjauksissa ja asiakaspalvelun laadussa.